Verkoopstyling
Wil je je verkoopkansen vergroten en een zo groot mogelijk publiek aanspreken? Denk dan eens serieus na over verkoopstyling.

Mijn ervaring is dat deze methode om een woning optimaal te presenteren loont: huizen die al langere tijd te koop stonden zijn na restyling door Kijk op Sfeer binnen 3 maanden verkocht!
De eerste indruk van een woning krijgt men via internet. Wanneer de eerste indruk die wordt opgedaan op de diverse zoekmachines (zoals Funda, Jaap, Huizenkoper, etc.) niet goed is, is de kans op een aanvraag voor een bezichtiging zo goed als verkeken. Het is daarom belangrijk dat er op internet goede, sfeervolle foto's geplaatst worden. Deze foto's zullen snel bezichtigingen doen uitlokken en de verkoopkansen worden vele malen groter.
Met mijn hands-on aanpak zal ik de woning in een paar uur tijd restylen, zodat deze ruimer en lichter oogt. De woning is dan aantrekkelijk gemaakt voor een zo breed mogelijk publiek. De kosten van een restyling zijn vele malen lager dan het moeten aanpassen van de verkoopprijs!

Vaak wordt de verkoopstyliste pas ingeschakeld bij een moeizame verkoop, als het huis al langere tijd te koop staat. Stylen voor het huis te koop komt heeft natuurlijk de voorkeur. Voorkom dat je huis lang in de verkoop staat en schakel Kijk op Sfeer in!

Vlotlaan 623 2681 TZ Monster Tel: 06-41367169 E-mail: kijkopsfeer@live.nl