Profiel
Ik stel me graag even voor: mijn naam is Ria van der Kooi. Als ervaren verkoopstyliste ben ik gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van een woning. Wat mij onderscheidt van andere verkoopstylisten is dat ik met praktische, creatieve oplossingen kom, zo kostenbesparend mogelijk werk en voor elk budget een gezellige, warme sfeer weet te maken.
Mijn ervaring is dat een sfeervol huis meer bezoekers op internet trekt en meer potentiƫle kopers naar het huis brengt. Een huis kopen is toch bovenal een gevoelskwestie. Ik werk graag met mooie kleuren, natuurlijke decoraties, bloemen en planten, dat zijn sfeermakers nr. 1! Ik geef ook regelmatig groenworkshops.

Daarnaast heb ik een aantal tuinen in onderhoud. Dit heeft veel gemeen met huizen inrichten: je let op kleuren, texturen, indeling van de ruimte. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste tuinstijlen en ga dan ook elk jaar naar de Chelsea Flower Show in London. Daar zie je de nieuwste trends, welke pas een jaar later in de woon- en tuinbladen verschijnen. Kijk gerust even rond op deze site, je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend informatie opvragen.
Vlotlaan 623 2681 TZ Monster Tel: 06-41367169 E-mail: kijkopsfeer@live.nl